На видеата направени од битолчани кои присуствуваа на кревање односно ставање македонско знаме на столб но полицијата интервенираше и дел од учесниците ги приведе а знамето беше симнато.

Krevanje na drzavnoto zname vo bitola od zdruzenieto makedonski krvopis

Posted by Aleksandar Germanovski on Wednesday, May 30, 2018

Priveduvanje od strana na policijata poradi krevanje na drzavnoto zname vo bitola

Posted by Aleksandar Germanovski on Wednesday, May 30, 2018