Мало кученце паднато во канал го спасија полицајци. Слегоа во каналот и го извадија по што го зеде жена да го чува. Полицајците се од полициска станица Бутел.

Досие ја поздравува и поддржува секоја акција за спасување вдомување и чување на животни кои живеат фрлени на улица. Големо БРАВО за полицајците кои и помогнаа на жената.

BEBETO E IZVLECHENO BLAGODAREJKI NA MOMCITE OD POLICISKA STANICA BUTEL BLAGODARAM

Posted by Ajetja Rexhepoviq on Sunday, 24 November 2019