Италијанскиот дневен весник La Verita објави видео сторија и разговорот на Боки 13 , Бојан Јововски со Орце Камчев во неговата куќа. Ова е снимката која ја има и обвинителството. На снимката се слуша како Боки му ветува на Камчев дека ќе биде ослободен а Катица за ништо нема да се жали. На снимката се гледа и торбата со изброени пари од по 50 евра вкупно 1 и пол милион кои Зоки Кичеец го носи и заминува со Боки.


LaVerita.info