MOZDA PAK E SOFEROT VINOVEN 😱

Posted by Aleksandar Kondic on Sunday, March 17, 2019

Утринава во Скопје на комби возило кое пренесува патници на кружниот тек во Влае му отпадна целото тркало сосе бандажот. Снимката ја пуштија граѓани кои поминуваа на местото на настанот и се гледа дека тркалото се откацило и отишло дури 100 тина метри подолу на улицата. Комбито требало да патува на отворен пат односно на автопат.