На социјалната прежа ФБ екс пратеничката Маринела Маричиќ Тушева, сопруга на советникот на премиерот Бојан Маричиќ објави видео од запалените автомобили на братот и таткото.

Таа напиша: На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.

На залезот на Денот на ВМРО и изгревот на парламентарните избори Обнова has checked in. Волкот влакно менува, нарав никогаш.

تم النشر بواسطة ‏‎Marinela Maricik-Tuseva‎‏ في الخميس، ٢٤ أكتوبر ٢٠١٩