Гори „Папагал-зградата“ во Центар

Гори „Папагал-зградата“ во Центар

Posted by Republika Nedelnik on Sunday, August 4, 2019

Скопската противпожарна бригада во моментот се обидува да го локализира пожарот кој избувна во зградата која се наоѓа на раскарсницата на „Климент Охридски“ и „Митрополит Теодосиј Гологанов“ (поранешна „Иво Лола Рибар“), позната како „Папагал-зграда“, пренесува Република.