Во моментов гори Фабрика за бои и лакови во ГОСТИВАР 
БППЗ на Град Скопје испрати екипи за помош на градот Гостивар 
3 возила за Помош на колегите од ТППЕ Гостивар и ТППЕ Тетово

Информација!!!!!!Во моментов гори Фабрика за бои и лакови во ГОСТИВАР БППЗ на Град Скопје испрати екипи за помош на градот Гостивар 3 возила за Помош на колегите од ТППЕ Гостивар и ТППЕ Тетово

Posted by Пожарна Скопје on Monday, September 2, 2019