Пред малку во скопската населба Кисела Вода изгоре автомобил. Според првичните информации автомобилот почнал да гори од предниот дел кај моторот. Сопствениците се обиделе да го изгаснат огнот но не успале , автомобилот целосно е оштетен. Била повикана пожарна која се уште е на местото на инцидентот и го гаси пожарот.