Во тек е акција и претрес во куќа на Бит Пазар во која специјалци упаднаа пред еден час. Од внатре се извадени децата а на вториот кат се врши претрес. Локалното население е насобрано но не сака да открие чија е куќата. Повеќе инфо од мвр.