Uvid Cair ograbena banka zatvoren soobrakaj 6 ograbuvaci Cair pod policiska blokada

Posted by Dosie.mk on Monday, April 15, 2019

Полицијата трага по шест лица кои се ограбувачи на Тутунска банка експозитра Чаир. насилниците влегле околу пладне зеле плен неофицијално од 100 000 евра и по голф 5 побегнале. кај гробиштата Бутел е пронајдено возилото но запалено. Во банката вработените не се повредени одвен луѓето од обезбедувањето кои добиле неколку удари. Тие се пренесени во болница но се чувствуваат добро. Полицијата по дојавата го блокира приодот до банката и патот кон населбата Железара. Видно беше и силно полициско присуство кон Бит Пазар и околу во населбата.

фото видео : Dosie.mk