Непознат маж го демолирал зелениот кров на ГТЦ кој е во изградба. Видеото и ликот на ќовекот кој ги растура градежните работи го објави градоначалникот Петре Шилегов.

Posted by Петре Шилегов on Friday, August 30, 2019