Чадот од топлинскиот котел на мазут од Гинекологија Чаир оди директно во децата во дворот на основното училиште “7 март”. Ова видео и информација се објавени попладнево.

Video eshte bere para 5 minutave , ky tym eshte prej spitalit Ginekologjik Nene Tereza , ky tym shkon ne drejtim te femijeve qe luajne ne oborrin e Shkolles 7 Marsi

Video eshte bere para 5 minutave , ky tym eshte prej spitalit Ginekologjik Nene Tereza , ky tym shkon ne drejtim te femijeve qe luajne ne oborrin e Shkolles 7 Marsi

Posted by Duam Çair të pastër on Wednesday, 6 November 2019