Синоќа во Прилеп околу 22.30 часот на раскрсницата на улиците „Димо Наредникот“ и „Александар Македонски“ се случи сообраќајка во која 10 лица се повредени. Диркно се судриле возило Фиат Пунто со прилепски таблици и комбе кое превезувало патници, исто така со прилепски таблици.

инфо и видео сопсвеност на : infokopmas .com.mk