Вечерва се случила тешка сообраќајка во која нема жртви но можело да се случи голема катастрофа. Возач на автомобил не забележал на време дека има застој на патот Кочани Делчево поради одрон и со голема брзина удрил во карпите и автомобилот завршил покрај патот. Во колата имало и бебе.

Информацијата и фотографијата на споделија сведоци на инцидентот на социјалните мрежи.