На социјалните мрежи е пуштен линк со кој се бара помош за смејство чиј близок роднина починал во Холандија. Се собираат пари за да се донесе телото во државава за погреб.

Драги пријатели и колеги ,да ја покажиме уште еднаш нашата хуманост и солидарност кон семејството на нашиот колега: Тошо Горгиески од Крушево кој ненадејно почина во Холандија.

Да се здружиме и да помогнеме на фамилијата со екстремните патни трошоци за телото на нашиот драг колега.

Почивај во Мир

ДОНАЦИИ НА ОВОЈ ЛИНК