На Ѕидот на сообраќајниот срам, Фејсбук групата за сообраќајни прекршоци, се појави фотографија од превртен шлепер на патот, после наплатната рампа Желино, кај Гостивар.

Засега не се знае како дошло до несреќата, дали има повредени.

Сообраќајот е блокиран, а екипите на полицијата и Брза помош според напишаното во групата, се на терен.

Се очекуваат детали.