Нинослав Јовановиќ е уапсен. Ова е најновата информација од Србија , каде со недели се трагаше по монструмот кој киндапира девојче. Осудениот ослогласен педофил бегаше со девојчето и го мачеше а јавноста го знае по бруталноста кон своите жртви. Денес локално население го виделе во близина на гробишта и ја алармирале полицијата. По брза акција тој е упасен.

фотографијата е сопственост на Telegraf.rs