Тешка сообраќајка се случи денеска на обиколница према Приштина надвозникот во кој засега едно лице е починато тројца се во болница.

Собракајката се случила во моментот кога полицаец дигнал знак стоп за да стопира автомобил бмв. Автомобилот почнал нагло да кочи поради што во него урдил шлепер. Од ударот автомобилот бил оттурнат и удрил дирекно во полициското јети по што се запалил.

Се врши увид повикана е и пожарна. Едно лице загинало , повеке се повредени. Се чекаат уште податоци по увидот на полицијата.