Резулататите од тесетирањето на корона вирус кај патничката од Милано се негативни.

Министерството за здравство објави на својата веб страна дека се негативни резултатите на пациентката која синоќа беше тестирана на корона вирус.

Како што објавија од Министерството, патничка пристигнала пред неколку дена со попладневен лет од Милано во Скопје.