Синоќа во близина на Општа болница Охрид било пронајдено мртво тело на момче. Според првичните информации на досие.мк се работи за 17 годишно момче чиј идентиет и подетални информации ќе ги соопшти полицијата по комлетирањето на увидот и првичните сознанија.