Лидерот на ВМРО – ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска не се појавил на информативен разговор во Полициската станица Центар.

Во полициската станица дошол неговиот правен застапник, информираа за МИА од МВР.

На Мицкоски од МВР му била врачена  покана да се јави на информативен разговор во ПС Центар денеска во 10 часот во врска со настанот во угостителскиот објект во Дебар Маало во Скопје.