Последната информација за исчезнатиот скопјанец која утринава ги препрлави социјалните мрежи е дека тој е пронајден починат. Според пордатоците на досие.мк неговите колеги о дпрограмерска компанија го пронашле во Нерези.

Полицијата е известена се очекуваат детали.

Се работи за 32 годишниот Горан Атанасовски.