Семејството трага по исчезнатиот Пандо Лазовски. Негова фотографија е објавена на социјалните мрежи со повик доколку некој го забележи да ја извести фамилијата

Исчезнато е лицето Лазовски Пандо
Последно е излезен од домот во Топанско Поле во раните утрински часови.
Доколку имате некаква информација јавете се на: 070228483, 075293457 – стои во објавата на Фејсбук.