Мајката на Пино која деновиве дава исказ во обвинителството за да се коплетира истрагата во врска со неговата смрт со порака на ФБ до родителите на момчето и девојката кои се осомничени за убиството. Пораката ја пренесуваме во целост

Јас не сум муслинка, ја поштувам верата на сите. Секој е слободен да верува во тоа што верува. Јас верувам во Господ и бидејќи добро ја познавам и православната и католичката и муслиманската вера, иако го убива детето јас им нудам на родителите на КРВОПИЈЦИТЕ да ме контактираат и да ми клекнат на коленици и да се извинат за ЗЛОТО ШТО НИВНИТЕ ДЕЦА ГО НАПРАВИЛЕ ВРЗ МОЕТО ДЕТЕ НЕВИНО. Им давам 3 дена време тоа ОКО за ОКО , ЗАБ за ЗАб, КРВ за КРВ. !!!!

фотографијата е од профилот на мајката