Posted by Smilevska Milka on Friday, October 5, 2018

Ова видео е позајмено од новинарот Милка Смилевска од Ал Џезеира ТВ.
Изјавата е пред малку дадена пред Кривчниот суд каде се одвива друг процес за изборни нерегуларности.