Скопјанка објави дека утринава во пакување од виршли на позната фирма пронашла бубачка. Фотографијата е објавена на социјалните мрежи како и пакувањето на виршлите. Поради заштита на брендот кој треба да се изјасни околу ова несекана случка сликата со името на фирмата нема да биде објавена.

Не е прв пат на социјалните мрежи да се појават фотографии од расипана храна која се продава во нашите маркети. Исто така пред неколку месеци имаше и голема акција на родители кои регираа на храната и лебот кои со мувла се појавија во некои скопски градинки.

Темата се уште се истражува и се очекуваат дополнителни информаии доколку воопшто некој ги соопшти.