Целиот политички врв Пендаровски, Мицкоски и Заев во една просторија. Не беа на лидерска ниту на Совет за безбедност. Се собраа на одбележување годишнина на Сојуз на Стопански комори на Македонија. Социјалните мрежи се преплавени од фотографии на бизснисмени , новинари , градоначалници.

Една од нив е и насловната фортографија на која Претседателот Стево Пендаровски разговара со лидерот на опозицијата Мицковски. Што си кажаа никој не знае.