Пред половина час на патот кај струмичко Костурино се случи сообраќајка поради што сообраќајот се одвива отежнато. На коловозот има превртен автомобил се чека увидна екипа, а за состојбата на патниците се уште нема информации. Возачи кои поминаа по патот предупредуваат да се вози внимателно.

фото: група на ФБ