Многу внимание привлече смртта на 65 годишниот велешанец О.Т. кој бил пронајден починат на 4-ти декември во неговиот дом во К2 Бисер на улица Васил Главинов. Пред се, што од неговиот дом биле исфрлени седум трактори смет, а уште толку останеле во дворот на зградата- состојбата во прилог од двете фотографии.

извор – фото: tirekovmirece.mk