Лидерите на партиите од владината техничка коалиција Зоран Заев и Кристијан Мицкоски се сретнаа на пристаништето во Охрид, каде двајцата присуствуваа на осветувањето на водите на Охридско Езеро по повод Богојавление Водици. Тие беа придружувани од партиски функционери. Речиси целиот владин кабнет од техничката коалициона Влада денес е во Охрид.

извор и фото : Ohrid1.com