На Фејсбук страната „Ѕид на сообраќајниот срам“ беа објавени фотографии од тешка сообраќајна несреќа која се случила на булеварот „Александар Македонски“ во Автокоманда.

Автомобил од марката „опел“ завршил во излогот на нотарска канцеларија.