На автопатот Тетово – Скопје попладнево се случи тешка сообраќајна несреќа во која едно возило заврши превртено на покривот.

Коловозната лента е во прекин, а сѐ уште нема податоци за причините на сообраќајната несреќа и за евентуални жртви или повредени. Р.Д.