Лидерот на Левица и пратеник Димитар Апасиев на Фејсбук зачуден направи споредба за цената на кафето во студентските бифеа во Скопје и таа во Собранието.

– Турско кафе во студентско бифе 60 денари, турско кафе во собраниско бифе 6 денари. Каде бе вака, другари, напиша Апасиев на Фејсбук.