КАКО И СЕКОЈПАТ
ИСКРЕНО и СЕРИОЗНО од АСПЕКТ НА ПОЧИТУВАЊЕ на ПРАВОТО, ВО СЛУЧАЈОВ ПРАВОТО на ЛИЦАТА со ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ, МВР БЕЗ РАЗЛИКА НА СЕ, ЦЕЛОСНО ДА ГО ПРЕИСПИТА ОВОЈ НАСТАН со ОБЈАВЕНАТА ФОТОГРАФИЈА, И ДОКОЛКУ НЕ Е НЕКАКВА МОНТАЖА ИСТИОТ ДА ГО РАСЧИСТИ.
НИКОЈ НЕМА ПРАВО ДА ГО РУШИ УГЛЕДОТ на ПОЛИЦИЈАТА

Фејбук статус на Гоце Делчев, Претседател на Независен полициски синдикат