Дневна Архива декември 6, 2018


Жена живее со гангрена на двете нозе , сестра и со здробени стопала итно се бара помош


Две беспомошни сестри живеат во многу лоша состојба без никаква финасиска помош но и огромен здраствен пробелем. Нивна соседка се одлучи јавно да побара итно Повеќе ...


Нинџа со нови детали: Директорот на УБК му рекол “комуњарите сакаат да бираат претседател и во секој момент треба да биде прогласена воена состојба”


„За заедничка Македонија“, беше формирана од ВМРО-ДПМНЕ и имаше фиктивни водачи. На протестите на „За заедничка Македонија“ 80 отсто беа од ВМРО-ДПМНЕ кои ги даваше Повеќе ...