Дневна Архива ноември 9, 2018

СЈО: Нов предмет “Империја” ги опфати семејството Камчеви, Мијалков и нивните фирми


Ја известуваме јавноста дека по спроведена опсежна предистражна постапка, во која се преземени десетина предмети кои се воделе пред надлежни обвинителства и врз кои воспоставена Повеќе ...


Обвинетите за убиство на Саздо ќе докажуваат дека причина за смртта била канделабра а не тепање


Обвинетите за смртта на Никола Саздовски тврдат дека не се виновни. Нивната одбрана ќе докажува дека немало умисла кај обвинетите да го убијат. – Сметам Повеќе ...


Собранието денеска закажа седница за одземање на мандатот на Груевски


Предлогот за одземање на мандатот на пратеникот Никола Груевски е ставен на дневниот ред на пленарната собраниска седница како последната 20-та точка. Седницата според објавата Повеќе ...