ДосиеФото


ВИДЕО: Лејди Гага се евакуира од пожарите во Калифорнија


https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2018/11/09/4744039189441788748/1024x576_MP4_4744039189441788748.mp4 Во шумските пожари што ја опустошија Калифорнија и однесоа 25 животи и уништија голем број куќи, имаше и многу домови на познати личности кои Повеќе ...