ДосиеМоја приказна


Новогодишните обраќања на Претседателот Иванов , Премиерот Заев и лидерот на опозицијата Мицковски


Новогодишно обраќање Ме прашуваат што е среќата? Kога сме задоволни, сигурни, кога семејството е обезбедено, децата имаат иднина, државата е средена. Кога сте почитувани, a Повеќе ...


ЕКСКЛУЗИВНО: Обвинителството на Нинџа му нудело да биде заштитен сведок, што откриваат неговите снимки ?


Александар Василевски Нинџа пред судот понуди докази и материјали односно разговори и фотографии со кои се открива вистината за 27 април. Овие докази биле предадени Повеќе ...