ДосиеМоја приказна


Мајка и син питачат пред Парламетот , државата со години не им дава социјално и засолниште


-Е сестроооо со детето молев кај пратенициве, бев и во социјално но ништо останавме со години на улица. Немаме надеж за ништо останува вака ден Повеќе ...


“Не се враќам в затвор оти ќе умрам” , му пиша писмо затвореник – бегалец на премиерот Заев


До редакцијата на dosie.com.mk пристигна отворено писмо до премиерот Зоран Заев и министерот за правда како и документација за скандалозен случај на одлука на суд Повеќе ...