ДосиеИнфо – Вест


Ленче Ристоска од СЈО прва ќе добие пресуда за предмет “уништување на докази за прислушување”


Обвинителката Ленче Ристовска од СЈО е прва од ова обвинителство која стигна до крајот на постапка за еден од најважните предмети кои ги отвори обвинителството. Повеќе ...