ДосиеИнфо – Вест


Македонец почина во Банско на паркинг на ски патека


54-годишниот македонски државјанин, Панче К., починал во текот на вчерашниот ден на паркинг на ски-патеката Кулиното, во близина на Банско и Разлог, пренесува порталот „Струма“.  Според Повеќе ...


Зградите на Општина Аеродром и Министерството за култура полиени со мастило


Општината Аеродром е обоена во црна боја. Во текот на ноќта некој истурил кофа со масло, вели градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин. Прв забележал Повеќе ...