Author Kristina


Студентски лидер со истечен мандат, хакирана страница , домовите очајни – денес е Светски ден на студентите


17 Ноември е Светски ден на студентите. Студентскиот парламент на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ e во долгови, телефоните се исклучени, доменот на интернет-страницата е Повеќе ...


Неофицијално бугарски „Фокус“: Груевски веќе не е во Унгарија?


Повикувајќи се на анонимен „висок“ извор од ВМРО-ДПМНЕ, бугарскиот портал „Фокус-њуз“, неофицијално пренесува дека Никола Груевски веќе ја напуштил Унгарија. Ваквата информација не е потврдена, Повеќе ...


Скандал: Учениците во Битола остануваат без превоз!


Основното јавно обвинителство од Битола води нова истрага во врска со петгодишните договори за линискиот превоз, односно бесплатниот школски превоз потпишани со Општина Битола. Веста Повеќе ...