Инфо - Вест

Фото : Гори продавница за мотори и гуми


Голем пожар и застој на почетокот на улицата Јордан Мијалков (поранешна Железничка) . Гори продавница за гуми. Ова е една од најпознатите продавници за гуми и мотори во Скопје а што го предвикало пожарот се уште не се знае.