Моја приказна

ВИДЕО: Отец Александар попот кој е хит на You tube


Александар Кухта е православен свештеник во мало место во Белорусија. Но, има илјадници следбеници на Јутјуб, каде што на својот канал зборува на разни теми, – од сексот до Ленин.

Погледнете го видеото во еден дел има и превод:

извор : slobodnaevropa.mk