КРИМИ БИБЛИОТЕКА

ВИДЕО: Ужас во Босна: Татко си ги убил трите деца па се обесил


Ужасно злосторство се случи вечерва во населбата Мали Лаг во Бихаќ.
Таткото ги убил трите деца и се обесил. Децата се на две ет и седум годишна возраст.

Според првичните информации полицијата ја повикал неговиот шура кој живеел во истата куќа.

Ова страшно злосторство, наводно, било сторено бидејќи сопругата го оставила пред 20 дена. Тој тогаш и кажал дека ако ја остави ќе го изврши злосторството.

Užas u Bihaću: Muškarac ubio troje djece, a potom izvršio samoubistvo

Stravični zločin koji je večeras potresao Bihać i Bosnu i Hercegovinu

Posted by CRNA Hronika BIH on Thursday, December 13, 2018