Инфо - Вест

Фото: Како да се вози во Карпош?


Во населбата Карпош сообракајниот режим на две улици е сменет. Но сообраќајните знаци се измешани и не е јасно како треба да се вози. Луѓето се збунети па се уште возат по стара навика но во обратен правец.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *