Регион

ВИДЕО: 400 деца пеат “Само да рата не буде”


Видео од отварањето на реконструираниот Дом на културата во Пљевља во Црна Гора кое ќе ве остави без здив.

Се работи за изведба на песната “Само да рата не буде” (Само да нема војна) oд Ѓорѓе Балашевиќ, а ја пеат 400 деца од детските градинки и основните училишта во оваа општина што се наоѓа на сверот од Црна Гора.