Регион

Мигранти во Босна се сместиле во куќа без да знае сопственикот


Полицијата од Босна пронајде мигранти кои се сместиле во куќа. СОпственикот на имотот не им дал дозвола да спијат внатре. Босна во моментов се соочува со бран мигранти кои поминуваат низ нејзината територија а народот е поделен некои ги сожалуваат некои се плашат од нив поради ваквите и слични проблеми.