Инфо - Вест

ВИДЕО: Влатко Стефановски маестрален во Мелбурн , концерт во најтешките моменти по смртта на братот


Влатко Стефановски иако пред некој ден го загуби братот драматургот Горан Стефановски, професионално го одржа концертот во Автралија Мелбурн. Маестралноста на Влатко и во најтешките моменти од неговиот живот ја споделуваат нашинците кои биле на концертот.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *