Фото

ВИДЕО : Како живеат ромите во Битола , градоначалничката молчи


Ромите во Битола бараат помош да добијат вода во нивните домови. Се плашат од болести , вошки и децата некапени ги пуштаат н аучилиште. Бараат помош и од градоначалничката на Битола Наташа Петровска која воопшто не ги посетила и не се заложила да се реши нивниот проблем.

Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *